Eigenaar Michiel Gerritsma, van Dumo Tweewielers, verteld in deze video over de eerste stappen richting Urban Arrow en hoe de huidige markt eruit ziet. Na een klein onderzoek, waarin de hoofdvraag ging over waar de groeikansen liggen kwam Michiel er al snel achter dat Urban Arrow een geschikte partner is voor zijn winkel. Niet alleen voor gezinnen, maar ook voor bedrijven. 

Door een toenemende vraag in duurzaamheid weten steeds meer bedrijven Dumo te vinden. Zij kiezen voor een stevige en robuuste bakfiets die veel kilometers aankan. We zien dat veel bedrijven de overstap maken van busjes naar een bakfiets. 

Wij zijn er voor de gezinnen èn bedrijven. Meer informatie of een testrit? Kom langs!

Onze klanten aan het woord

gratis Levering door heel Nederland
Gespecialiseerd in bakfietsen
Haal- en brengservice
Nieuw en tweedehands fietsen
Corinne Kornaat
Corinne Kornaat
21:08 01 Dec 22
Super aardig geholpen toen mijn sleutel in het slot was afgebroken. Mooie winkel, veel keuze en mooie extra producten (zoals bijv Maium jassen).
Carlijne Mulder
Carlijne Mulder
16:19 01 Dec 22
Vlak voor sluitingstijd nog er snel nog iemand langskomen om mijn kapotte kettingslot door te zagen, zodat ik weer op pad kon. Toen ik het bedrag niet gepast had werd het flink naar beneden afgerond!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
cross