Dumo Is

Dumo staat voor duurzaam en mobiel.

Dumo is een fietsenmaker die in plaats van de verkoop van fietsen, de service centraal heeft gesteld. Dumo doet het onderhoud en de reparatie van alle soorten fietsen, waaronder; racefietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Dumo onderscheidt zich van de traditionele fietsenmakers, omdat Dumo bij alle reparaties in Groningen uw fiets gratis haalt en brengt. Het halen en brengen gebeurt op de tijd en plaats die u aangeeft, bovendien krijgt u ook nog een gratis leenfiets van ons mee!

Kortom Dumo zorgt ervoor dat u altijd duurzaam mobiel bent!

Erika Miklasevics
Amazing to have such quick and convenient service!
Thales Wolters
Top service!
Nadine van Loon
Gebeld met reparatie verzoek: dezelfde dag nog fiets opgehaald en snel alles gemaakt en volgende dag op geschikt tijdstip weer afgeleverd. Top service ; snel en gefikst !! Heel blij mee 😆
Chris Holdert
Erg goede service, mijn fiets werd opgehaald en omdat het barrel niet meer echt de moeite waard was heeft Dumo mij een prima tweedehands fiets aangeboden. Binnen een dag kon ik weer veilig door de stad fietsen!
Danny Sims
Uitstekende service. Sinds een aantal maanden de Dumo Opa fiets aangeschaft en deze rijdt tot op het heden fantastisch. Aantal weken later had ik een lekke band, na een telefoontje naar Dumo werd mij fiets dezelfde nog avond opgehaald en weer afgeleverd met het probleem verholpen natuurlijk. Al met al top service met een vriendelijke werknemer!

Dumo's Doel

Fietsen is sportief, gezond, milieubewust en sociaal!

Dumo wil daarom iedereen helpen om zo veel mogelijk te fietsen. Dit doet Dumo door te zorgen dat de fietsen van haar klanten altijd in goede conditie zijn. En door u moeite uit handen te nemen wat betreft onderhoud en reparatie, wil Dumo meer fietsplezier voor haar klanten creëren.

Dumo's Service

De service van Dumo gaat verder dan alleen onderhoud en repartie. Dumo haalt en brengt de fietsen naar haar klanten op de desgewenste tijd en locatie in Groningen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten mobiel blijven, krijgt u van Dumo een leenfiets als vervangend vervoer.

De werkzaamheden en de te vervangen onderdelen worden van tevoren kenbaar gemaakt aan de klant, zodat de klant nooit voor verassingen komt te staan na de reparatie.

Dumo denkt graag met haar klanten mee en zoekt altijd naar de beste oplossing voor haar klanten!