Dumo is

Op het Suikerterrein zit sinds maart 2020 de werkplaats van Dumo Tweewielers. Zij zijn de fietsenmaker in Groningen die service aan huis levert. Alle fietsen worden zonder extra kosten gehaald en gebracht. Dumo staat voor duurzame mobiliteit, in dit geval fietsen dus. Bij dit bedrijf hebben ze een passie voor het onderhouden en repareren van fietsen. Heb je geen goede fietsenmaker in de buurt, of is die meestal gesloten als jij tijd hebt? Dumo haalt en brengt ook ’s avonds en in het weekend jou fiets! 

Bij Dumo kunt u ook terecht voor nieuwe fietsen, e-bikes of bakfietsen. Samen met de klant zoeken zij dan naar de fiets die het beste past bij de persoon en zijn wensen. Ook voor bezorgdiensten per fiets levert dit bedrijf fietsen, onderhoud en reparatie. 

De duurzame werkplaats van Dumo zit op het Suikerterrein en is gebouwd van zeecontainers. 

maandag – vrijdag
9:00 am – 6:00 pm
zaterdag
10:00 am – 5:00 pm
zondag
Gesloten

Dumo's doel

Fietsen is sportief, gezond, milieubewust en sociaal!

Dumo wil daarom iedereen helpen om zo veel mogelijk te fietsen. Dit doet Dumo door te zorgen dat de fietsen van haar klanten altijd in goede conditie zijn. En door u moeite uit handen te nemen wat betreft onderhoud en reparatie, wil Dumo meer fietsplezier voor haar klanten creëren.

Dumo's service

De service van Dumo gaat verder dan alleen onderhoud en repartie. Dumo haalt en brengt de fietsen naar haar klanten op de desgewenste tijd en locatie in Groningen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten mobiel blijven, krijgt u van Dumo een leenfiets als vervangend vervoer.

De werkzaamheden en de te vervangen onderdelen worden van tevoren kenbaar gemaakt aan de klant, zodat de klant nooit voor verassingen komt te staan na de reparatie.

Dumo denkt graag met haar klanten mee en zoekt altijd naar de beste oplossing voor haar klanten!

Dumo op Google Reviews