Azor fietsen

oerdegelijke fietsen

Stel je eigen fiets samen

Betreed de wereld van ongeëvenaarde fietskwaliteit met Azor en Bakfiets.nl, rechtstreeks uit de unieke fietsfabriek die al meer dan 25 jaar het trotse middelpunt is in Hoogeveen. Azor staat synoniem voor fietsen die niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook de tand des tijds trotseren met een levensduur van gemakkelijk meer dan 10 jaar.

Wat Azor echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je hebt om je eigen droomfiets te creëren. Kleuren, remmen, versnellingen – je hebt het allemaal zelf in de hand. Een Azor is niet zomaar een fiets; het is een uniek staaltje vakmanschap dat past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Vaste collectie

Met een Azor maak jij je nooit meer zorgen over de kwaliteit. Uit de vaste collectie van Azor kies jij de mooiste fietsen in verschillende kleuren en allerlei variaties. Met een fiets van Azor val je op, rijd je in stijl en ben je altijd oerdegelijk op pad. 

Niet alleen de fietsen zijn fantastisch, ook de namen van de modellen zijn leuk. Zo fiets jij binnenkort misschien wel op de 'Luxe Ameland Abdij', 'Sterk Texel', 'Budget Carolina' of de 'Black-Brabant'. 
Bekijk hier onze voorraad

My Azor

Wil je echt uitblinken op het fietspad en volledig in eigen stijl van a naar b? Kies dan voor het zelf samenstellen van jouw Azor. Met meer dan 1.000.000.000 opties maatwerk voor alle frames heb je volledige vrijheid voor je unieke fietsontwerp. Een maatwerk Azor samenstellen kan voor stadsfietsen en e-bikes. Deze worden volledig op maat gemaakt in de fabriek in Hoogeveen en via ons uitgeleverd.
Stel jouw Azor samen

Proefrit maken?

KOM BIJ ONS LANGS
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
cross