Schindelhauer

Als je voor stijl en klasse gaat

Design en praktisch

Bij Dumo Tweewielers laten we je kennismaken met de ongeëvenaarde fietsen van Schindelhauer, een merk dat sinds 2009 voorop loopt in het ontwerpen van technologisch geavanceerde en toch eenvoudige fietsen. Bij Schindelhauer draait alles om goed design en praktische bruikbaarheid, met een focus op minimalistische fietsen die perfect passen bij het dagelijks gebruik.

Onderhoudsarm

De componenten van Schindelhauer-fietsen, waaronder de onderhoudsarme Gates Carbon Drive, een hoogwaardig aluminium frame en roestvrijstalen onderdelen, zijn stuk voor stuk ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Als Dumo Tweewielers ervaren we de unieke elegantie en uitdaging die Schindelhauer in elk product nastreeft.
Bekijk hier onze voorraad

Ervaar het zelf!

Bij Dumo kun je de filosofie van Schindelhauer zelf ervaren. We hebben een selectie van hun fietsen in de winkel staan, klaar om bewonderd en getest te worden. Laat je inspireren door de nieuwsgierigheid en speelsheid waarmee Schindelhauer-fietsen ontworpen zijn, en ontdek waarom ze de perfecte metgezel zijn voor stijlbewuste fietsers die op zoek zijn naar een unieke combinatie van technologie en design.

Bezoek Dumo Tweewielers en ontdek de Schindelhauer-fietsen - waar elke rit een viering is van innovatie, stijl en moeiteloze mobiliteit. Neem contact op met een van onze deskundige adviseurs en maak een proefrit op een Schindelhauer-fiets. Ervaar zelf de perfectie die Schindelhauer biedt in elke pedaalslag!

Proefrit maken?

KOM BIJ ONS LANGS
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
cross