Wat is fiets leasen 
voor werknemers?

Boost de vitaliteit en productiviteit van je team

Het bevordert de gezondheid en vermindert ziekteverzuim tot wel 25%

Verminder CO2-uitstoot

En dat niet alleen. Wist je dat maar liefst 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? 

Ontlast files

Werknemers zijn straks nog te vroeg op het werk, doordat ze voorbij de files fietsen.

Parkeerproblemen opgelost

Wat moet je toch ineens met al die ruimte? Geen auto's meer voor de deur een parkeerplekken over.

Bespaar én Draag Bij aan Jouw Leasefiets

Met een leasefiets van Dumo ben je altijd onbezorgd onderweg. Waarom? Omdat jouw leasefiets meer is dan alleen een stijlvolle tweewieler. Het is een complete ervaring, inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp. Zeg maar dag tegen zorgen en hallo tegen zorgeloos fietsplezier!

Wil je advies over hoe je de regeling het beste kunt aanbieden binnen jouw organisatie? Dumo staat voor je klaar! Neem contact met ons op en ontdek hoe Dumo Leasefietsen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Zorg dat jouw werknemers de vrijheid van Dumo Leasefietsen ervaren – gezond, financieel slim, en altijd met een glimlach op de fiets!

Gezondheid én Portemonnee in Balans

Fietsen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Een leasefiets is maar liefst 25-80% goedkoper dan kopen. Hoe dat kan? Simpelweg omdat de prijs van de fiets wordt verrekend met jouw brutoloon. Jouw exacte voordeel hangt af van de bijdrage van je werkgever,
maar één ding is zeker: het is altijd voordeliger!

Ontdek Jouw Exacte Voordeel met Onze Rekentool

Benieuwd naar jouw exacte leasekosten en voordeel? Bereken met de handige rekentool eenvoudig uit wat jouw kosten kunnen gaan worden.

Onderscheid jezelf als Werkgever: Fiets van de Zaak voor Iedereen!

Bij Dumo Tweewielers geloven we dat een fiets van de zaak niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw bedrijf. Wist je dat maar liefst 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? Maak het verschil als werkgever en bied je team de vrijheid van fietsen aan!

Bij Dumo maken we het eenvoudig en kosteloos voor werkgevers om een fietsregeling aan te bieden. Ons online platform, onderdeel van mobiliteitsaanbieder Pon, maakt het mogelijk om maar liefst 200.000 leasefietsen bij 20.000 bedrijven te faciliteren. En het beste van alles: de fietsregeling valt buiten de Werkkostenregeling (WKR)!

Een fiets zakelijk leasen is niet alleen financieel aantrekkelijk voor werknemers, maar het bevordert ook de gezondheid en vermindert ziekteverzuim tot wel 25%. Werknemers met een leasefiets fietsen vaker en voelen zich fitter. Een win-win situatie!

Financieel aantrekkelijk en gezondheids-
voordelen ineen

Privé gebruik

Werkgevers, luister goed: door de fietsregeling aan te bieden, besparen werknemers minimaal 25% op hun leasekosten. Jij als werkgever kunt zelfs kosteloos bijdragen, met een besparing van sociale lasten van gemiddeld €20,- per maand per werknemer. Dat is pas slim ondernemen!

Met Dumo Leasefietsen is het mogelijk om de fiets zowel privé als voor woon-werkverkeer te
gebruiken. En zelfs de onbelaste kilometervergoeding kan worden uitgekeerd in combinatie met de leasefiets. Geen zorgen over administratie, want Dumo biedt een digitaal platform dat na aanmelding binnen 24 uur operationeel is

Kom naar onze winkel in Groningen

Nieuwsgierig geworden? Het aanbod van Dumo vind je in onze folder, in de winkel in Groningen en natuurlijk op dumo.nl. Ervaar de vrijheid, gemak en voordelen van een leasefiets – jouw ticket naar zorgeloos fietsplezier!
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
sunrocketcarthumbs-upcross