Bakfiets.nl

Dé Originele Bakfiets!

Gemak dankzij de bak

Al sinds 1999 verandert Bakfiets.nl het straatbeeld in Nederland op het gebied van bakfietsen. In de loop van de tijd zijn er vele moderne varianten bijgekomen en zo is voor ieder wat wils. Tegenwoordig denk je bij een bakfiets meteen aan het vervoeren van kinderen. Dit is wat in de praktijk het meeste gebeurd. Daarom kiest Bakfiets.nl voor hoogwaardige en krachtige ondersteuningsmethodes. 

Kies voor kwaliteit en gemak en ga voor een fiets van Bakfiets.nl.

De beste materialen

Als je Bakfiets.nl kent zal je al snel aan de degelijke houten bakfietsen denken. Dit geschetst beeld klopt volledig! Sindskort heeft Bakfiets.nl een nieuwe variant toegevoegd en dat is de elektrische Shepherd. 

De fietsen van Bakfiets.nl worden in Nederland gemaakt en bestaan uit de beste materialen. Zo zijn alle houten delen gemaakt van FSC gekeurd hout. 
Bekijk hier onze voorraad

Bakfiets configureren

Naast een aantal standaard Bakfiets modellen is het bij Bakfiets.nl ook mogelijk om jouw fiets volledig zelf samen te stellen. Je kan zelf kiezen welk frame het wordt, de kleur bepaal je zelf, de spatborden en de type ondersteuning. Heb je jouw droomfiets ontworpen? Dan leveren wij hem af en zullen wij de service verlenen die je van ons gewend bent.
Stel jouw Bakfiets samen

Proefrit maken?

KOM BIJ ONS LANGS
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
cross