HNF NICOLAI

PREMIUM WITHOUT COMPROMISE

Superieure kwaliteit

HNF Nicolai-fietsen onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit en oogstrelende ontwerpen. Elk frame en elk onderdeel wordt met de hoogste precisie vervaardigd, waardoor elke HNF Nicolai-fiets een waar kunstwerk op twee wielen wordt.

Statement en elegantie

HNF Nicolai is een statement van topkwaliteit en verfijnde elegantie. HNF Nicolai fietsen is niet zomaar een vervoersmiddel. Het is een meesterwerk waar vakmanschap en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde fietservaring. 
Bekijk hier onze voorraad

Vakmanschap uit Berlijn

De fietsen zijn meer dan alleen een middel van transport; ze zijn een verlengstuk van uw levensstijl, een symbool van vrijheid en een uiting van individualiteit. Elk aspect van deze fietsen, van het ontwerp tot de fabricage, is doordrenkt van precisie, duurzaamheid en esthetiek. 

Gevestigd in Berlijn, Duitsland, streven we ernaar om fietsen van de hoogste kwaliteit te produceren die voldoen aan de behoeften van zowel stedelijke fietsers als avontuurlijke ontdekkingsreizigers.
Kies voor een fiets die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. HNF Nicolai-fietsen bij Dumo - waar topkwaliteit en stijlvol design samenkomen voor een fietservaring die de verwachtingen overtreft. Ontdek de wereld van HNF Nicolai en ervaar fietsen op een geheel nieuw niveau!

Proefrit maken?

KOM BIJ ONS LANGS
bakfiets-footer

Over Dumo

Duurzame Mobiliteit
Bij Dumo helpen wij u graag in het zadel als u graag op een duurzame manier mobiel wilt zijn.

Is uw huidige fiets toe aan vervanging, dan kunt u ook bij Dumo terecht voor een nieuwe of een goede gebruikte fiets.

Is uw fiets aan reparatie of onderhoud toe? Dan kunt u vijf dagen per week terecht in onze winkel en werkplaats aan het Akerkhof naast de Vismarkt in Groningen.
Lees meer
cross