Dumo Tweewielers

Wat onze klanten van ons vinden op

Erika Miklasevics
11/01/2020
Amazing to have such quick and convenient service!
Thales Wolters
21/03/2019
Top service!
Marten de Jager
21/07/2020
Op maandag een afspraak kunnen maken voor een grote beurt en het vervangen van een slot. Diezelfde avond konden de fietsen nog worden opgehaald. Direct via een appje een bevestiging van wat er aan de fietsen zal worden gedaan en wanneer ze terug worden gebracht. De volgende dag zijn ze perfect op tijd teruggebracht. Omdat er niet veel moest worden gedaan voor de grote beurt, werd het slot gratis vervangen, topservice! Heel aardig, snel en netjes geholpen, zeker een aanrader!
Jan Greven
15/07/2020
Klasse fietsenmaker en uitstekende service Tijdens ons fietstocht knapte een spaak in het achterwiel. Na een telefoontje kwam de servicebus voorrijden die ons met de fiets ophaalde en naar de werkplaats bracht. Binnen een uur konden we weer verder. En dat alles voor 25. Euro. Het bedrijf leidt ook nog jongeren op voor dit mooie beroep. Top bedrijf en top service.
Bas Penninga
21/07/2020
Lauter positieve ervaringen met Dumo tweewielers. Al jaren op zoek geweest naar een betrouwbare fietsen handelaar in groningen maar eindelijk gevonden dankzij mond op mond reclame